Nädalamenüü

 

 

MENÜÜ

20. - 24. mai

 

ESMASPÄEV, 20. mai

H:   Piim*, hirsihelbepuder, kaneelisuhkur,     viinamarjad

L: Tomatine läätsesupp, leib, riisipuding virsikulõikudega

O: Hiinakapsa-kanasalat, võisepik, maitsevesi

 

TEISIPÄEV, 21. mai

H: Kakao, meesai, sepik juustu-küüslauguvõiga,   kaalikalõik

L:   Muna-singikaste, kartulid, leib, kõrvitsasalat

O: Leivakreem, piim*, banaan

 

KOLMAPÄEV, 22.mai

H: Piim*, 4-viljapuder, moos,      pirn

L: Kana-nuudlisupp, leib, kohupiimakreem marjadega                        

O: Toortatar peekoniga, kodujogurt, porgandilõik

 

NELJAPÄEV,  23. mai

H:  Piim*, odrahelbepuder, moos,     õun

L:   Bolognesekaste, makaronid, leib, kapsa-pirnisalat

O: Lillkapsa-juustusupp, seemnekukkel

 

REEDE, 24. mai

H:   Mahl, nisuhelbepuder, moos,     kurgilõik

L:   Kolme oa supp, leib, saiavorm, mahlakissell

O:   Kakao, einevõileib (täisterasepik, või, lehtsalat, singiviil, tomatilõik), kiivi    

  • Kasutame Üleeuroopalise koolikava alusel EL poolt rahaliselt toetatud piimatooteid (PRIA *)
  • Mahlajook on valmistatud as Rõngu Mahl või as Bacula kontsentreeritud mahlast
  • VAJADUSEL TEHAKSE MENÜÜS MUUDATUSI