Nädalamenüü

 

MENÜÜ

21. - 25. oktoober

ESMASPÄEV, 21. oktoober

H:   Piim*, 8-viljapuder, moos,     pirn

L:  Kana-hartšo, täisterasepik, riisi-virsikupuding

O:   Mahlajook, porgandi-juusturullid (l/a küpsetis), banaan

TEISIPÄEV,   22. oktoober

H:   Piima-nisuhelbesupp, sepik munavõiga, viinamarjad

L:   Pilaff, leib, kama-mannavaht, piim*

O:   Kapsa-kurgisalat, tee, leib

KOLMAPÄEV, 23. oktoober

H: Piim*, odrahelbepuder, kaneelipuiste, hurmaa

L:   Hapukapsasupp, täisterasepik, piimakissell, moos

O:  Kartuli-läätsepuder, tee,   kurgilõik

NELJAPÄEV,  24. oktoober

H:  Piim, rukkihelbepuder, moos,   melonilõik

L:    Kartuli-lõhevorm, leib, marjajogurt*

O:    Kakao-kohupiimakreem, sai, mahlajook,   kirss-ploomtomat

 REEDE, 25. oktoober

H:   Kakao, omlett, leib võidega,   porgandilõik

L:   Seljanka, leib, mannapuder, toormoos

O:   Kama, einevõileib (leib, või, pasteet, lehtsalat, kurk)

  • Kasutame Üleeuroopalise koolikava alusel EL poolt rahaliselt toetatud piimatooteid (PRIA *)
  • Mahlajook on valmistatud as Rõngu Mahl või as Bacula kontsentreeritud mahlast
  • Kodujogurt on valmistatud keefiri või maitsestamata jogurti baasil as Rõngu Mahl või as Bacula kontsentreeritud mahlast

  • VAJADUSEL TEHAKSE MENÜÜS MUUDATUSI