Nädalamenüü

                        

MENÜÜ

18. - 22. märts

 

ESMASPÄEV, 18. märts

H:   Piim*, kaerahelbe-nisukliipuder, moos,     kiivi

L: Rassolnik, leib, kohupiimakreem, maasikad

O: Tee, kapsa-ananassisalat, võisepik

 

TEISIPÄEV, 19. märts

H: Kakao, meesai, sepik sulajuustuga,         õun

L:   Ühepajatoit, kõrvitsa-porgandisalat, leib, leivajogurt

O: Pitsa (l/a küpsetis), mahlajook

 

KOLMAPÄEV, 20. märts

H: Tee, hirsihelbepuder, kaneeli-suhkruga,     paprikalõik

L: Juustune lõhesupp, leib, kissell, müsli

O: Piim*, tatar, hapukoor

 

NELJAPÄEV,  21. märts

H:  Piim*, mannapuder, maasika toormoos, viinamarjad

L:   Guljašš, kartulid, leib, tomati-kurgisalat, pirn

O: Kakao, omlett, sepik maksapasteediga

                    

REEDE, 22. märts

H: Piim*, riisihelbepuder kaneelipuistega,     kurgilõik

L:   Köögivilja püreesupp, kukkel, saiavorm, kissell

O:   Mahlajook, kaste, makaronid

                        

 

  • Kasutame Üleeuroopalise koolikava alusel EL poolt rahaliselt toetatud piimatooteid (PRIA *)
  • Mahlajook on valmistatud as Rõngu Mahl või as Bacula kontsentreeritud mahlast

  • VAJADUSEL TEHAKSE MENÜÜS MUUDATUSI